Arkisto

Perhokaveri 2/2023 julkaistu

Vuoden toinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt. Lehdestä löytyy mm. juttuja seuran kalastusreissuista, seuran jäsenten osallistumisia perhokalastuksen SM ja MM kisoihin, sekä kutsu syyskokoukseen.

Lehden voi lukea klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Nuorten kalaretki Teerilammelle 21.10.

Syksyn junnureissu järjestetään Teerilammella lauantaina 21.10. Ilmoittautumiset Petteri Hokkaselle 15.10. mennessä. Reissu on junnuille ilmainen. Kulkeminen kimppakyydein.

Merikarvianjoen retki-infoa 22.9.-24.9.2023

Tervetuloa Pirkanmaan Perhokalastajat ry  järjestämälle kalastusretkelle, kohteena on Merikarvianjoki. Majoituksena toimii Rauhalaakson kestikartanon huoneisto. Tässä linkkinä ajo-ohjeet, https://maps.app.goo.gl/Cmv4Uc7P5XyCsg9S8

Huoneistoihin pääsee klo 14-15 aikoihin, aikataulu tarkentuu lähempänä, ilmoitan sen tänne. Lisäksi sen miten saada avaimet jos porukkaa aikaisemmin jo paikoilla.

Majoituksessa on jokaisessa huoneistossa makuupaikkojen lisäksi keittiö sekä kylpyhuone. Sauna on käytettävissä lauantaina, yritän saada sen myös perjantaille. Mukaan liinavaatteet, oma pyyhe.

Majoituksessa on tilaa 14:sta ilman lisävuoteita, lisävuoteina toimivat levitettävät sohvat. Seuraavassa kohdassa olen jakanut osallistujia huoneistoihin alustavasti, paikat voivat elää kunhan kaikki saavat makuusijan ja voitte keskenänne muuttaa paikkoja jos tarvetta. Lukuun ottamatta huoneisto Heinän majoitus jossa majoitun, sen huoneen väki saapuu näillä näkymin myöhemmin niin on makuupaikat valmiina.

Reissussa ei ole seuralle suoritettavaa omavastuuta, niin sanottuna omavastuuna toimii kalastuslupa jonka löytää tästä linkistä, https://jokiluvat.merikarvianjoki.fi/

Majoittumiset: Majoituksen nimen perässä oleva numero tarkoittaa sitä montako makuusijaa huoneessa on. Huonejaot ovat alustavasti tehty, joten voitte halutessanne vaihtaa paikkaa kunhan kaikille on makuusijat. Lukuun ottamatta huoneisto Heinä.

Heinä: 4 hlö (Markus Syrjälä, Joel Pieniluoma ,Aku Ikonen ,Petteri Hokkanen )

Maissi: 3 hlö ( Jarmo Mäkelä, Jarkko Jokinen, Lassi Mäkelä)

Meri: 3 hlö ( Hannu Knaapi, Jarkko Siivola, Henri Nieminen )

Metsä: 2hlö ( Anssi Kellomäki, Kari Holm )

Kallio: 3 hlö ( Tommi Eskola, Jesse Sumanen, Anssi Uimonen )

Helmi: 1 hlö ( Tämä huone on myös käytettävissä)

Tervetuloa reissuun.

Yt. Markus Syrjälä

Kalastuskielto Julkujärvellä 13.-17.9.2023

Julkujärvellä toteutettavaan SM-karsintakilpailuun liittyen järvellä on

KALASTUSKIELTO

13.-19.9.2023 ajan (kisan loppuun noin klo 20:00 saakka).

Tämä järjestely noudattaa muiden vastaavien kisojen toteutusta.

Perhokalastuksen kelluntarengas SM Julkujärvellä, Pirkanmaan Perhokalastajille kaksoisvoitto

Kelluntarenkaan SM-mitaleista kilpailtiin Julkujärvellä 28.5, ja seuramme toimi kilpailun järjestäjänä. Osallistujia oli 16 joista PPK:n edustajia oli useampia.  Seuralle tuli kaksoisvoitto kun Rami Tuominen voitti ja Joni Haapanen ylsi hopealle. Hyväksyttyjä kaloja saatiin kilpailussa yhteensä 80kpl.

Lopputulokset:

 1. Rami Tuominen PPK
 2. Joni Haapanen PPK
 3. Petri Virolainen
 4. Jussi Salminen
 5. Juha-Pekka Ollikainen
 6. Timo Määttä PPK
 7. Ville Strandman
 8. Jesse Sumanen PPK
 9. Kai Kallio
 10. Olli Ylönen
 11. Ville Vainio
 12. Mikko Rukko
 13. Timo Vataja PPK
 14. Harri Hytönen
 15. Juha Viista PPK
 16. Halonen Tommi

Perhokaveri 1/2023 julkaistu

Tämän vuoden ensimmäinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt. Lehdestä löytyy tietoa seuran tulevista kalastusreissuista, Perhomessuista, seuran menneistä ja tulevista tapahtumista.

Lehden voi lukea klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Tutustumisilta kaikille perhokalastuksesta kiinnostuneille 21.2. klo 18:00

Illassa käydään läpi perhokalastuksen perusteet ja välineistö sekä tutustaan Pirkanmaan perhokalastajiin seurana. Ilta sopii etenkin aloitteleville perhokalastajille.

Ilta on avoin kaikille perhokalastuksesta kiinnostuneille.

Tutustumisilta järjestetään Pirkanmaan perhokalastajien kerhohuoneella osoitteessa:
Kortelahdenkatu 10-12

Tervetuloa!

Tommi Eskonen,
Puheenjohtaja

Vuoden perhokalastaja kilpailu 2023

Pirkanmaan Perhokalastajat Ry:n vuoden 2023 perhokalastaja valitaan seuraavien seuran sisäisten kilpailuiden yhteispisteillä:

 1. Tietovisa
 2. Pilkkikilpailu Julkujärvellä
 3. Pituus/tarkkuus heittokilpailu
 4. Kalastuskilpailu Julkujärvellä kevät
 5. Kalastuskilpailu Julkujärvellä syksy
 6. Sidontakilpailu

Kilpailu käynnistyy jo tämän vuoden joulukuun puolella kerhohuoneella pidettävällä tietovisalla. Voittaja julkaistaan vuoden 2023 syyskokouksessa, ja palkintona on lahjakortti kalastusvälineliikkeeseen. Mikäli joku osioista jää jostain syystä järjestämättä, niin kyseisen osion pisteet jäävät myös jakamatta. Tapahtumien ajankohdista, ja niihin ilmoittautumisista informoidaan seuran sivuilla aina lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Jokaisesta osallistumisesta per kisa saa 500 pistettä, joten jo pelkkä osallistuminen kannattaa. Lisäksi tuloksien perusteella voitosta 2000 pistettä per kisa. Muista sijoista tästä alaspäin suhteutettuna osallistuja määrään. Kaikkien kilpailuiden yhteispisteet ratkaisevat siis voittajan. Tervetuloa mukaan ja osallistumaan myös tämän kilpailun kautta seuran tapahtumiin ja toimintaan!

Terveisin kilpailuvastaava Rami

Perhokaveri 2/2022 julkaistu

Tämän vuoden toinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt. Lehdestä löytyy mm. juttuja kesän menneistä tapahtumista.

Lehden voi lukea klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Perhokaveri 1 / 2022 julkaistu

Tämän vuoden ensimmäinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt. Lehti kunnioittaa sini-keltaisia maan värejä etukannessa!
Lehdessä jälleen paljon tietoa kerhotapahtumista kuvien kera: Perhomessut -infoa, tulevia seuran kalastusreissuja, kisainfoa ym.

Hyvää kevään jatkoa!

Terveisin, Pirkanmaan Perhokalastajat hallitus
Perhokaveri 1/2022

Perhokaveri 2/2021

Tämän vuoden toinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt, silvuplee!
Lehdessä jälleen paljon tietoa kerhotapahtumista kuvien kera: nuorisotapahtumia, kisainfoa, julkujärven kuulumisia, kyttyrälohijuttu ym.

Hyvää syksyn jatkoa!

Terveisin, Pirkanmaan Perhokalastajat hallitus
Perhokaveri 2/2021

Kalastuskielto Julkujärvellä 13.-18.9.2021

Julkujärvellä toteutettavaan SM-karsintakilpailuun liittyen järvellä on

KALASTUSKIELTO

13.-18.9.2021 ajan (kisan loppuun noin klo 20:00 saakka).

Tämä järjestely noudattaa muiden vastaavien kisojen toteutusta.

Pirkanmaan Perhokalastajien hallitus kierrättää vastuita

Rami Tuominen on hoitanut kilpailuvastaavan tehtäviä tämän kevään ja hoitaa jatkossakin, joten Ramille tuli virallisestikin ko. rooli. Toki muutkin hallituksen jäsenet auttavat tässä.

Samalla Rami siirtää ’Kerhon kalavedet’ -roolin (Julkujärvivastaava) Jesse Sumaselle. Ja luonnollisesti koko hallitus ja jäsenistö auttaa Julkujärven asioiden hoidossa Jesseä.

Jessen ja Ramin kontaktitiedot löytyvät seuramme nettisivuilta ( http://www.pirkanmaanperhokalastajat.fi/yhteystiedot/johtokunta/ ).

Perhokaveri 01 / 2021

Perhokaverlehti 01/2021 ilmestynyt

Tämän vuoden ensimmäinen seuramme tiedotuslehti on nyt ilmestynyt, olkaa hyvä!
Lehdessä paljon tietoa sekä menneistä että varsinkin tulevista tapahtumista, mm. tulevia kevään ja kesän seuran kalastusreissuja.

Terveisin, Pirkanmaan Perhokalastajat hallitus
Perhokaveri 1/2021

Jäsentiedotus-2021

Jäsenmaksut pysyivät samana kun viime vuonna. Halutessanne voitte laittaa jäsenmakun suoravelotukseen helpottaaksenne maksua.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö tiedottaa, että Vapaa-ajan Kalastaja -lehteä 3/2021 ei enää postiteta niille jäsenille, joiden jäsenmaksulaskua ei ole maksettu lehden painoon menoon mennessä (14.5.). Lehteä ei ole mahdollisuutta postittaa myöskään jälkikäteen. Pyydämme ystävällisesti jäseniä hoitamaan maksunsa kuntoon ajoissa.

Kalastuskielto Julkujärvellä 3.-9.5.2021

Julkujärvellä toteutettavaan SM-karsintakilpailuun liittyen järvellä on

KALASTUSKIELTO

3.-9.5.2021 ajan (kisan loppuun noin klo 19:00 saakka).

Tämä järjestely noudattaa muiden vastaavien kisojen toteutusta.

Perhokaverilehti 01/2020 nettijulkaisuna

Seuramme tiedotuslehti kokee jotain uutta, se julkaistaan ensimmäistä kertaa pelkästään nettiversiona ja kaikkien luettavaksi. Maailma, Suomi ja siinä samassa seuramme ovat kokeneet tänä vuonna suuria taloudellisia haasteita maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi. Siksi päätimmekin, että julkaisemme lehden seuramme nettisivuilla. Tämä tuo myös joustavuutta jäsentiedotukseen, koska lehden teko ja julkaisu on huomattavasti nopeampaa näin.

Perhokaveri 1/2020

Kuten lehden sisällöstä huomaa, seurassamme on tapahtunut paljon hyviä asioita tänäkin vuonna huolimatta nykyisestä vallitsevasta tilanteesta. Joten olkaa hyvä jäsenistö, tässä uusin lehtemme painos!

Terveisin, Pirkanmaan Perhokalastajat hallitus

 

Kerhon kalastuskilpailun tulokset

Vaikka kerhoiltoja ei voida Korona-aikana järjestää, päästiin Julkujärvellä 4.10. kalastamaan ulkona raikkaassa syyssäässä kerhon kalastuskilpailu. Osallistujia kilpailuun oli varsin mukavasti.

Tulokset:
1. Juha Viista, 3 kalaa
2. Timo Vataja, 2 kalaa
3. Joni Haapanen, 2 kalaa
4. Kai Korsu, 1 kala
5. Joel Pieniluoma, 1 kala
6. Onni Helin, 1 kala
7. Kaikki muut, ei kalaa

Kuvassa kisan kärkikolmikko.