Julkujärven veneiden koodit ovat muuttuneet

Julkujärven veneiden koodit on vaihdettu. Julkujärven veneiden lukot ovat olleet auki monesti tämän ja viime kesän aikana, vaikka veneet ovat rannassa telien päällä. Nyt Julkujärven veneiden lukoista toinen on kadonnut ja toinen oli taas ”yllättävästi” jätetty auki.

Tässä asiassa on ryhdistäytymisen paikka ja asiallinen toimintatapa on kohdella toisen omaisuutta tavalla, jolla haluaisit omaakin omaisuuttasi kohdeltavan ja ihmettelen, jos joku haluaa kohdella omaa omaisuuttaan tällä tavalla kuten Julkujärven veneiden kohdalla on käynyt.

Jatkossa, jos veneiden lukot eivät pysy kiinni on ryhdyttävä toimiin, jolla lukon auki jättänyt joutuu edesvastuuseen jos veneelle tai lukolle on käynyt jotakin siitä syystä, että lukko on jäänyt auki.

Olen nähnyt Julkujärven veneiden lukitsemisessa niin huolimattomia lukkoon laittoja että veneen tai airot saisi vietyä pois paikanpäältä vain ottamalla. Jos käytät venettä myös vastaat siitä, että vene tulee lukkoon siten, että ketju kiertää veneen keula renkaan sekä airojen hankaimiin tehdyistä ketjuista läpi ja vielä koivun ympäri.