KERHON SISÄISET SIDONTAKILPAILUT

Taas on koittanut se hetki vuodesta, kun on aika kaivaa pölyttyneet sidontavälineet kaapin nurkasta ja tulla kerholle näyttämään muille kuinka perhoja ”kuuluu” sitoa.

Perinteinen koitos senioreiden osalta pidetään 13.3. ja puolestaan juniorit (kaikki alle 15-vuotiaat tai tänä vuonna 15 vuotta täyttäneet) kisaavat seuraavalla viikolla 20.3.

Kilpailun säännöistä ja kulusta lyhykäisesti: Kilpailu aika on kaksi tuntia (klo 18 – 20), jossa ajassa sidotaan annetun reseptin mukaiset perhot. Mukaan tarvitset pölyistä pyyhityt sidontavälineet ja näppärät sormesi. Lähdekirjallisuus ja muut lunttaus välineet sekä pikaliima ja tussit yms. ovat kiellettyjä.

Kilpailun palkinnot ovat olleet perinteisesti ruhtinaalliset ja muista myös että menestyminen mahdollistaa edustuspaikan saannin tuleviin syksyn perhonsidonnan SM- kilpailuihin.

Sidontakilpailulla on myös ratkaiseva osa Vuoden Perhokalastaja –tittelin saantiin, sillä oiva menestys antaa hyvät pohja pisteet ja tittelin voitto on jo käden ulottuvillasi.