Merikarvianjoen retki-infoa 22.9.-24.9.2023

Tervetuloa Pirkanmaan Perhokalastajat ry  järjestämälle kalastusretkelle, kohteena on Merikarvianjoki. Majoituksena toimii Rauhalaakson kestikartanon huoneisto. Tässä linkkinä ajo-ohjeet, https://maps.app.goo.gl/Cmv4Uc7P5XyCsg9S8

Huoneistoihin pääsee klo 14-15 aikoihin, aikataulu tarkentuu lähempänä, ilmoitan sen tänne. Lisäksi sen miten saada avaimet jos porukkaa aikaisemmin jo paikoilla.

Majoituksessa on jokaisessa huoneistossa makuupaikkojen lisäksi keittiö sekä kylpyhuone. Sauna on käytettävissä lauantaina, yritän saada sen myös perjantaille. Mukaan liinavaatteet, oma pyyhe.

Majoituksessa on tilaa 14:sta ilman lisävuoteita, lisävuoteina toimivat levitettävät sohvat. Seuraavassa kohdassa olen jakanut osallistujia huoneistoihin alustavasti, paikat voivat elää kunhan kaikki saavat makuusijan ja voitte keskenänne muuttaa paikkoja jos tarvetta. Lukuun ottamatta huoneisto Heinän majoitus jossa majoitun, sen huoneen väki saapuu näillä näkymin myöhemmin niin on makuupaikat valmiina.

Reissussa ei ole seuralle suoritettavaa omavastuuta, niin sanottuna omavastuuna toimii kalastuslupa jonka löytää tästä linkistä, https://jokiluvat.merikarvianjoki.fi/

Majoittumiset: Majoituksen nimen perässä oleva numero tarkoittaa sitä montako makuusijaa huoneessa on. Huonejaot ovat alustavasti tehty, joten voitte halutessanne vaihtaa paikkaa kunhan kaikille on makuusijat. Lukuun ottamatta huoneisto Heinä.

Heinä: 4 hlö (Markus Syrjälä, Joel Pieniluoma ,Aku Ikonen ,Petteri Hokkanen )

Maissi: 3 hlö ( Jarmo Mäkelä, Jarkko Jokinen, Lassi Mäkelä)

Meri: 3 hlö ( Hannu Knaapi, Jarkko Siivola, Henri Nieminen )

Metsä: 2hlö ( Anssi Kellomäki, Kari Holm )

Kallio: 3 hlö ( Tommi Eskola, Jesse Sumanen, Anssi Uimonen )

Helmi: 1 hlö ( Tämä huone on myös käytettävissä)

Tervetuloa reissuun.

Yt. Markus Syrjälä