Perhomessut 2004 17. – 18. huhtikuuta

Valtakunnallinen kevään kohokohta lähestyy kohisten. Perhokalastajien kokoontuminen ja messukävijöiden tyytyväisyys edellyttää jälleen seuralaisten osallistumista talkoisiin sekä toimitsijatehtäviin. Tarpeeksi isolla porukalla homma sujuu leikiten ja hyvästä seurasta nauttien.

Messujen pystytystalkoot aloitetaan tuttuun tyyliin edeltävänä iltana, perjantaina 16.04 klo 16 Tesoman jäähalleilla. Purkutalkoot laitetaan pystyyn heti messujen sulkeuduttua, sunnuntaina 18.04 klo 16. Talkooväelle on tarjolla kahvia ja evästä.

Pirkanmaan Perhokalastajien omalle osastolle, arvanmyyntiin, lasten ongintaan, sidontakouluun sekä ovimiestehtäviin yms. tarvitaan lukuisia toimihenkilöitä. Jokaiselle työpisteelle on oma vastuuhenkilönsä, joka sopii työvuoroista porukan kesken. Toimitsijat sekä talkoolaiset saavat entiseen tapaan ruoka- ja kahvitteluliput seuran puolesta kuten myös vapaaliput messuille. Messumainosten saavuttua toivotaan myös jäsenistön apua niiden jakelussa esim. työpaikkojen yms. Ilmoitustauluille.

Erillistä listaa messutöihin ilmoittautumiseksi ei kerhohuoneen ilmoitustaululle laiteta. Tehokkain tapa on itse kunkin houkutella itsensä ja kaverit mukaan.

Messuväelle on ansaittu talkoosauna eväineen tuttuun tapaan Julkujärvellä, välittömästi Julkujärven kalakisan jälkeen 11.5, n. klo 20.00.

Ottakaa itse yhteyttä vaikkapa alla mainittuihin henkilöihin, ellei messutoimikunnan tummapukuinen mies ole vielä käynyt ovellanne. Yhteydenotot onnistuvat myös messujen nettisivujen kautta, www.perhomessut.fi. Tehdään porukalla upea tunnelma messuviikonlopuksi.

Pekka Palomäki (040-522 1067)
logistiikka, talkoot

Pasi Salonen (040-829 8247)
talkoot, pelastussuunnitelma

Seppo Peurala (050-911 0340)
messuisäntä

Matti Koskenniemi (0400-342 779)
kerhon osasto