Perhomessut 2004

Perhomessut järjestettiin 17.-18.4. jo 18. kerran seuramme talkoovoimin. Messut onnistuivat jälleen hyvin, vaikka kokonaiskävijämäärä jälleen hieman putosikin edellisvuoden tasosta.

Tänä vuonna messuilla oli entistä enemmän ohjelmaa, mikä yleisesti ottaen otettiin hyvin vastaan. Vastaisuudessa messujen suunnitteluun ja ideointiin kannattaa myös jäsenistön rohkeasti osallistua. Perhomessut on jo instituutio, jonka edelleen kehittämiseksi meillä kaikilla on vastuuta. Kuulutan tässä yhteydessä ”ideoinnin iloa” ja luomisen halua, rohkeasti vain ideat esiin.

Tosiasia on, että tällä hetkellä seuramme jäsenetujen ylläpitäminen ja kehittäminen ovat suurelta osin messujen onnistumisen varassa. Seurassamme on tällä hetkellä n. 400 jäsentä ja vähintä mitä itse kukin voisi tehdä, olisi että vaivautuisi edes käymään Perhomessuilla. Vaikka perhokalastuskulttuurin kehittäminen ja sosiaalinen puoli harrastuksesta ei vielä kiinnostaisikaan. Kukaties voisi alkaa kiinnostamaan…

Haluan lausua lämpimät kiitokset messutoimikunnan jäsenille heidän tekemästään työstä. Erityiset kiitokset jo vuosia messutyössä ansioituneille Reijo Marjalaaksolle sekä Pasi Saloselle, jotka siirtyvät lepovuoroon yhdistyksemme hyväksi tehdyn ison työn päätteeksi. Samoin kiitokset Ilkka Vesalle messujen nettisivujen ylläpitämisestä.

Edellä mainittujen herrojen lisäksi messutoimikunnassa paiskivat töitä Martti Pautamo, Pekka Palomäki, Matti Koskenniemi, Matti Vesala sekä Keijo Virtanen.

Erittäin lämpimät kiitokset myös kaikille talkoisiin ja toimitsijatehtäviin osallistuneille jäsenille. Eräs korvaamaton palkkio messutöistä on yhdessä tekemisen hyvä tunne ja varmasti moni on näissä hommissa saanut uusia tuttuja seuramme muista jäsenistä.

Tavataan messuilla keväällä 2005!

Seppo Peurala
messuisäntä, Perho 2004