PERHOMESSUT JA MESSUTALKOOT 2009

Vuoden tärkein tapahtumamme on Perhomessuviikonloppu 24.-26.4.2009. Nyt jokaisella seuran jäsenellä on tilaisuus konkreettisesti kantaa kortensa yhteiseen kekoon!

Messutalkoot aloitetaan perjantaina 24.4. kello 9, jolloin pieni iskujoukko aloittaa työnsä Tesoman halleilla mm. osastojen paikkoja merkiten.

Kerhon upouuden osaston rakentaminen aloitetaan kello 12. Jos sinulla on nikkarintaitoja tai muita pystytykseen tarvittavia taitoja, tule tuohon aikaan paikalle (tätä työtä ei ole tarkoitettu junnuille).

Perjantaina 24.4. kello 16 alkaen tarvitaan varsinaista talkooväkeä kontin tyhjentämiseen, messuseinien kantamiseen, kokoamiseen ja pystytykseen sekä muihin rakennus- yms. töihin.

Messulauantaina 25.4. talkooväki voi tulla paikalle kello 9 alkaen. Väkeä tarvitaan järjestely- ja viimeistelytöihin sekä lipunmyyntiin, arpamyyntiin, seuran osastolle, infoon, heittopaikan valvontaan, mahdollisesti Tesomajärven heittopaikalle yms.

Sunnuntaina 26.4. paikalla on syytä olla kello 9.30. Erityisesti talkooväkeä tarvitaan sunnuntaina kello 16 alkaen messujen purkamiseen ja messukontin täyttämiseen. Tarkoitus on, että kello 20 mennessä halli on tyhjä ja siivottu ja että tavarat ovat kontissa matkalla säilytyspaikkaan.

Jos jollain teistä on käytössään pakettiauto perjantai-iltana tai lauantaiaamuna, ottakoon yhteyttä Juha Viistaan (040 7372011). Kerhohuoneella on runsaasti kuljetettavaa messuille (mm. uusi 46- tuumainen televisio, laatikkokaupalla myyntiin meneviä lehtiä, DVD- soitin, videotykki, tietokone yms.).

Pehomessujen kotisivuilla on lisätietoa lauantain ohjelmallisesta Kalamiesillasta ja siihen liittyvästä whiskynmaistelutapahtumasta. Kalamiesilta on maksuton ja kaikki yli 18-vuotiaat seuramme jäsenet ovat