SM-KARSINTAKILPAILU 21.5.2009

Pirkanmaan Perhokalastajat ry järjesti perhokalastuksen SM – karsintakilpailun helatorstaina 21.5.2009 Julkujärvellä. Kilpailuun osallistui 25 henkilöä.

Sääolosuhteet olivat tällä kertaa myös poikkeukselliset Julkujärven SM – karsinnassa sillä ei ollut pakkasta, ei satanut räntää tai lunta eikä myöskään se vähäinen määrä vettä, joka kisan kuluessa satoi – tullut vaakatasossa. No se oli normaalia, että aina sillä rannalla millä puheenjohtajamme oli kalastamassa – oli vastatuuli, mutta tuulikin oli vähäistä koko kisan ajan.

Kilpailussa kalastettiin neljä 1 ½ tunnin jaksoa, jossa kussakin oli kolme 30 minuutin poolia. Kalastusta oli yhteensä 6 tuntia klo 08:00 – 15:30 välisenä aikana.

Kilpailu toteutettiin rannalta kalastaen. Poolit olivat lyhyitä ja tunnelma tiivis, koska lähes kaikki kalastajat näkivät ja kuulivat toisensa koko kilpailun ajan.

Päivän aikana kisassa saatiin yhteensä 84 kirjolohta, jotka vapautettiin mittauksen jälkeen takaisin järveen. Kalastajista 22 henkilöä sai kalaa kisan kuluessa. Kisan kolmen kärki sai kalaa jokaiselta neljältä jaksolta. Tulokset olivat seuraavat:

1. Viljanen Leo / PPKry
2. Hiltunen Jyrki
3. Viista Juha / PPKry
4. Määttä Timo / PPKry
5. Mäntylä Tero
6. Pirkkalainen Janne
7. Ristolainen Ville
8. Kivistö Vihtori
9. Vasu Aleksi
10. Strandman Juho
11. Virtanen Jyri
12. Kuoppala Juho
13. Penttinen Juha
14. Rosenström Juhani
15. Palmroth Markus
16. Koivula Ismo / PPKry
17. Oksanen Tuomas
18. Räty Ilkka
19. Tolonen Kari / PPKry
20. Pakkanen Aleksi
21. Kurtti Heikki
22. Helenius Mika
Korsman Teppo
Lähteenmäki Antti
Nieminen Saku

Kisajärjestelyt onnistuivat hyvin ja siitä ansaitsee suuren kiitoksen seuran talkooväki, jotka toimivat mm poolivalvojina kilpailun ajan.