Kalastusretki Ahvenanmaalle

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
ke 5.12.2018 - su 9.12.2018
Koko päivä


Peruuntuneen Huopanankosken kalastusretken tilalle järjestetään kerholaisille mahdollisuus kalastaa Ahvenanmaalla itsenäisyyspäivän aikaan 5.-9.12. Ajankohta on erityisesti sopiva loppusyksyn ja alkutalven meritaimenenkalastukselle.

Kukin lähtijä järjestää itselleen kulkemisen ja laivaliput oman aikataulunsa mukaan, miten aikoo osallistua retkelle. Seura järjestää lähtijöille majoituksen hintaan 25€/lähtijä. Alustavasti on varattu mökkimajoitus 10:lle hengelle ja lisämajoitusta varataan osallistujamäärän mukaan määräaikaan mennessä ilmoittautuneille, mikäli mökkejä on vielä saatavilla. Ilmoittautua kannattaakin mahdollisimman pian, niin saadaan varmistettua majoituksen riittävyys kaikille halukkaille!

Ilmoittautua voi alla oleviin yhteystietoihin 11.11. mennessä ja sen jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä mahdollisesti vapaiden majoituspaikkojen mukaan. Retkelle osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen lisäksi että kerhon retkien omavastuuosuudet ja jäsenmaksut tulee olla maksettuna ennen reissua.

Lisätietoja retken toteutuksesta ja ehkä jotain myös itse kalastuksesta voi kysellä allekirjoittaneelta. Olkaa myös rohkeasti yhteydessä, mikäli on tarvetta järjestellä kimppakyytejä ja kulkemisia, niin pyritään porukalla sopimaan!

Joni Haapanen
joni_haapanen@msn.com
050 569 0219